ob nakupu nad 40€, poštnina gratis!V trgovino

Splošni pogoji poslovanja

ob nakupu nad 40€, poštnina gratis!V trgovino
ob nakupu nad 40€, poštnina gratis!V trgovino

Splošni pogoji poslovanja

Kupec izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini Čili –  Napoj na spletnem naslovu http://www.cilinapoj.si ali preko Facebook strani spletne trgovine Čili – Napoj na spletnem naslovu https://www.facebook.com/cilinapoj/ v zasebnem sporočilu ali preko Instagram strani https://www.instagram.com/cilinapoj/. Naročanje poteka preko spleta vse dni v letu, 24 ur na dan.

Po oddaji naročila na spletni strani, kupec prejme obvestilo po navedeni elektronski pošti. V njem so navedeni izdelki in količina izdelkov, ki jih je kupec izbral ter znesek nakupa. Po oddaji naročila na Facebook strani vam odpišemo na zasebno sporočilo, kjer se dogovorimo o prevzemu in plačilu nakupa.

Kako poteka naročanje v spletni trgovini Čili – Napoj?

  1. Izdelke lahko najdete na spletni strani http://www.cilinapoj.si. Kliknete lahko na zavihek v meniju pod izbranim izdelkom ‘Želim naročiti’ ali na levi strani ‘Trgovina’, kjer se vam odprejo vsi izdelki, ki jih ponujamo.
  2. Če izberete opcijo ‘ Trgovina’ se vam prikažejo ponujeni izdelki. S klikom na ‘ Dodaj v košarico’, boste izdelek dodali v košarico.
  3. V košarico lahko dodajate poljubno število izdelkov. Ko izdelek dodate v košarico se vam na vrhu strani ob košarici izpiše števka (1 – pomeni en izdelek, 2 – dva izdelka itn.).
  4. Ko končate z dodajanjem izdelkov v košarico, se pomaknite s kurzorjem na ikono ‘rdečega vozička’ in kliknite ‘Prikaži košarico’. Izdelki, ki so v košarici že dodani, se bodo shranili za kasnejši nakup. Izdelke v košarici lahko tudi brišete in jih urejate s klikom na – ali +. Ob vsaki spremembi v
    košarici, morate klikniti na ikono ‘Posodobi košarico’.
  5. Ko dokončno oblikujete svoje naročilo, kliknite na ikono ‘ Nadaljuj na blagajno’. Vnesite svoje osebne podatke, pri čemer so polja z zvezdico obvezna. Zelo pomembno je, da pravilno vnesete vse podatke, še posebej pa so pomembni podatki o naslovu, na katerega vam bomo poslali naročene izdelke.
  6. Izberite način plačila, pri čemer je možno plačati po predračunu – nakazilo na TRR ali po povzetju ali preko opcije PAYPal.
  7. Še enkrat preverite, če so podatki naročila pravilni in potrdite naročilo s klikom na ikono ‘Zaključi nakup’, pri čemer morate sprejeti Pogoje poslovanja. Ko boste postopek naročila zaključili, boste v svoj e-poštni nabiralnik prejeli potrditev nakupa.

Cene

Cene so označene v evrih (EUR) in ne vsebujejo DDV, saj na podlagi 1.odstavka 94. člena ZDDV-1 ponudnik ni davčni zavezanec. Cene veljajo za nakup preko spletne trgovine Čili – Napoj, ki se vrši na spletni strani http://www.cilinapoj.si in za nakup preko Facebook strani Čili – Napoj, ki se vrši na spletnem naslovu https://www.facebook.com/cilinapoj/ ali preko Instagram strani, na spletnem naslovu https://www.instagram.com/cilinapoj/. Cene veljajo do dne objave novega cenika in ne vključujejo stroška poštnine.

Naročila

Za oddajo naročila v spletni trgovini http://www.cilinapoj.si se ni potrebno registrirati. Po nakupu in ureditvi vašega naročila je potrebno samo navesti točne podatke. Naročilo blaga velja kot potrditev pogodbe o nakupu. V primeru, da ste željene izdelke naročili in naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v določenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili preko spletne pošte. Ponudnik se obvezuje, da bo naročeno poslal v roku 4 delovnih dni.

Po zaključku nakupa kupec prejme obvestilo iz naslova naroci@cilinapoj.si, da je naročilo sprejeto. V sporočilu je naveden povzetek naročila in vse potrebne informacije za kupca, o postopku nadaljnjega poteka nakupa. Sporočilo velja kot informativni predračun.

Preklic naročila

Kupec ima po prejetju takšnega sporočila dve uri časa  za preklic naročila. 
Naročilo je možno preklicati izključno preko elektronske pošte na naslov: naroci@cilinapoj.si. Zadeva naj vsebuje naslov: Preklic Naročila, v vsebini sporočila pa navedite
vaše podatke (ime in priimek kupca, naslov, številko naročila).

Možnost plačil

Pri plačilu se lahko odločate med plačilom po predračunu (UPN nalog) ali plačilom po povzetju ali PAYpal načinom.


Po povzetju

Naročeno blago plačate dostavljavcu Pošte Slovenije ali GLS ali drugemu prevozniku ob prevzemu.


Po predračunu

Po oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli predračun. Prav tako se bo ob naročilu avtomatsko zgeneriral UPN nalog, katerega lahko uporabite za lažje plačilo. Z UPN naloga lahko poskenirate kodo za hitrejše plačilo. Naročilo bomo izvršili po prejemu plačila na naš TRR. Če želite, nas lahko za hitrejšo obdelavo po izvršenem plačilu o tem obvestite na elektronski naslov naroci@cilinapoj.si

Dostava in stroški dostave

Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu, bo kurirska služba pustila sporočilo v nabiralniku, paket pa vas bo čakal na najbližji poštni poslovalnici ali drugače po dogovoru z dostavljalcem. 


Naročene izdelke vam bomo poslali najkasneje v 3. delovnih dneh po prejetem naročilu.


Strošek dostave naročila je 4€ za osnovne pakete, za večje pakete si pridržujemo pravico zaračunati poštnino, kot nam jo naloži zaradi povišanja dostavna služba (kurir). V primeru večjega naročila je možen dogovor o dostavi in sicer prevzemu med ponudnikom storitev in kupcem.

Ponudnik si v primeru večjih pošiljk oz. težjih paketov, pridružuje spremembo zaračunane poštnine, vendar ne več, kot je dejanska cena določene poštne storitve. Pri pošiljkah, ki so plačane po povzetju, si kurirska služba zaračuna še znesek provizije v vrednosti od 1,00€. V
strošek dostave so že vključeni manipulativni stroški, stroški embalaže in ostalo. Strošek po povzetju se plača dodatno in se obračuna dodatno, ko se zgenerira prevoznica.

Vračila

V primeru, da po prevzemu blaga, naročeni izdelki niso po meri potrošnika ali z izdelki ni zadovoljen, ima potrošnik pravico, da ponudniku najkasneje v 14-ih dneh od dneva prejema oz. prevzetja pošiljke, pisno sporoči, da odstopa od pogodbe. Za pisno obliko se šteje sporočilo izključno na e-mail naslov: naroci@cilinapoj.si
 
Pravica o odstopu od pogodbe in vračila kupljenega blaga, ne velja za izdelke, ki so bili izdelani po naročilu (personalizirana darilna embalaža, po naročilu izdelane omake, posipi in drugi artikli po dogovoru).
 
Potrošniki vrnejo izdelke po priporočeni pošti, skupaj s priloženim računom najkasneje v 20-dneh od sporočila o odstopu, na naslov ponudnika: Žiga Legnar nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji, Celestrina 13 A, 2229 Malečnik.

Kupec mora izdelke vrniti nepoškodovane, v nespremenjeni količini in v originalni nepoškodovani
embalaži. Priložen mora biti prejeti račun. Veseli bomo pojasnila vašega vračila. Za nastale stroške zaradi ravnanja izven pogojev poslovanja ne odgovarjamo.
 
Če kupec odstopi od pogodbe v skladu z določili, mu ponudnik vrne vsa opravljena plačila, ki se
navezujejo na določen nakup. Vračilo plačila bo opravljeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 30- dneh od prejema sporočila o odstopu od pogodbe in vračila izdelka. V kolikor izrazite željo po vračilu kupnine, vam jo vrnemo izključno preko nakazila na vaš TRR, katerega številko nam
morate pisno posredovati na email: naroci@cilinapoj.si

Nagradne igre

Kmetija Legnar v nadaljevanju Žiga Legnar, nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji, Celestrina 13
a, 2229 Malečnik – Čili Napoj organizira nagradne igre preko spletne platforme Facebook ali Instagram. Nagrada igra poteka poljubno časa, ki ga objavimo pod vsako objavo nagradne igre.

Nagradne igre so namenjene pridobivanju novih simpatizerjev znamke Čili Napoj. Žreb se opravi v
določenem terminu, ki je prav tako naveden v objavi. Dopuščamo možnost, da zaradi tehničnih ali drugih težav žreb opravimo dan kasneje. Nagrajenec je objavljen v komentarju pod objavo nagradne igre. Podjetje Meta (Facebook, Instagram…) s prirejanjem nagradne igre ni povezan. 

Nagradna igra je izključno v domeni Žiga Legnar, NDDK, Celestrina 13 a, 2229 Malečnik.

de_DEDeutsch