Paket vlo┼żenih ─Źili obro─Źev­čî´ŞĆ
november 28, 2020
Liofilizirani ─Źili HABANERO
november 30, 2020

Liofilizirani ─Źili AROMA paket (2x ­čî´ŞĆ)

3.505.50

NOVA Liofilizirana revolucija v svetu ─Źilijev!

Liofilizacija je nizkotemperaturno su┼íenje ÔÇô sublimacija globoko zamrznjenih plodov, pri katerem po posebnem postopku odstranimo vodo, ohrani pa se struktura, barva, aroma, vitamini, minerali in sestava ┼żivila.

Po─Źisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: ,
Opis

NOVA Liofilizirana revolucija v svetu ─Źilijev!

Verjetno ┼íe niste sli┼íali za liofilizacijo, ali pa─Ź?

Ko smo mi prvi─Ź sli┼íali in oku┼íali sadje, ki je bilo su┼íeno po postopku liofilizacije nas je popolnoma o─Źaralo in prevzelo. Okusi in struktura je bila namre─Ź bolj┼ía kot tista sve┼żega sade┼ża. Ko smo poskusili jagodo, je bila ta polna okusa, noro aromati─Źna in kar stopila se je v ustih. Skupni jezik smo na┼íli z Majinimi hrustljav─Źki (┬áhttps://www.facebook.com/Majini-hrustljav%C4%8Dki-400347477197552), kjer smo skupaj povzro─Źili liofilizirano peko─Źo revolucijo. Tako so nastali prvi testni liofilizirani ─Źiliji.

Kaj sploh liofilizacija je?

Liofilizacija je nizkotemperaturno su┼íenje ÔÇô sublimacija globoko zamrznjenih plodov, pri katerem po posebnem postopku odstranimo vodo, ohrani pa se struktura, barva, aroma, vitamini, minerali in sestava ┼żivila.

─îilije smo na ta na─Źin spremenili v krhke balon─Źke ┼żivih barv. Ohranili smo tako vse vitamine, minerale, barvo in pa seveda peko─Źino. Aroma in okus je pa NOR! ─îili se kar stopi v ustih, potem se za─Źne ples okusov in arom, tak┼ínih nismo ob─Źutili niti pri sve┼żih plodovih. Kasneje se razle┼że peko─Źine, okus pa ┼íe kar vztraja. Mislimo, da gre za koncentrat okusov. Eksplozija!

Ponujamo vam opcijo izbire 2 ─Źilijev od med srednje peko─Źih –┬á Habanero Red, Habanero Chocolate, Habanero Yellow, sledi Bhut Jolokia Red. Pozabili pa nismo tudi na tiste, ki obo┼żujete zelo peko─Źe ─Źilije in vam tako ponujamo Trinidad Scropion Moruga Red in Carolina Reaper Red (semena smo dobili od┬á Ed Currie – njegovi plodovi Caroline Reaper so spoznani za najmo─Źnej┼íe (ve─Ź kot 2,1 mil. SHU) glede na uradno Guinnessovo knjigo rekordov).

Paket sestavlja 2 izbrana ─Źilija, pakirane v stekleno embala┼żo. Opis za kateri ─Źili gre najdete pod sliko ─Źilija v galeriji ali tukaj spodaj.

Hraniti na suhem, saj se ─Źiliji hitro navla┼żijo in izgubijo svojo krhkost.

Neto: 2 kom.

Habanero Chocolate

Habanero Red

Habanero Yellow

Trinidad Moruga Scorpion

Bhut Jolokia Red

Carolina Reaper Red

Dodatne informacije
Liofiliziran ─Źili 1

Carolina Reaper Red, Trinidad Moruga Scorpion Red, Bhut Jolokia Red, Habanero Red, Habanero Chocolate, Habaner Yellow

Liofiliziran ─Źili 2

Carolina Reaper Red, Trinidad Moruga Scorpion Red, Bhut Jolokia Red, Habanero Red, Habanero Chocolate, Habanero Yellow

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Liofilizirani ─Źili AROMA paket (2x ­čî´ŞĆ)”

Va┼í e-naslov ne bo objavljen. * ozna─Źuje zahtevana polja

sl_SISlovenian
de_DE_formalGerman sl_SISlovenian