Mednarodni festival čili in čokolada #2, Maribor 22.3.-23.3.2019
marec 29, 2019
VSE DOBRO V PRIHAJAJOČEM LETU
december 30, 2019

V začetku letošnjega leta smo poslali v Anglijo par naših izdelkov na ocenjevanje v Guild of fine food, kjer lahko, če je tvoj produkt res TOP dobiš eno izmed treh zvezdic in s tem mednarodno priznanje Great Taste Award!

Vedno vam poudarjamo – zapomnite si okus, omake z okusom, naj govori okus čilijev 🌶️ ne zgolj pekočina😤..sedaj smo dobili še dodatno potrditev, nagrado! V močni konkurenci smo osvojili GREAT TASTE AWARD!

🔝 Zelo smo ponosni in počaščeni! Hvala tudi vam, naše stranke, da lahko skupaj z vami rastemo in se razvijamo! 🤗

👍Zagotavljamo vam, da vam bomo še naprej vzburjali vaše brbončiče z našimi vrhunsko – okusno napojnimi omakami!

Kaj sploh Great Taste Award je

Združenje Great taste obstaja že od leta 1994. V dolgi zgodovini si je ta institucija pridobila močno zaupanje v kulinariki. Posledično je osvojitev takšne nagrade velika čast.

V letu 2019 je bilo poslanih 12.777 izdelkov iz 100 različnih držav. Ocenjevanje je potekalo 65 dni, od marca do konca julija.

Preko 500 sodnikov na slepo ocenjuje hrano in pijačo, ki je smiselno klasificirana v skladne skupine, glede na ocenjevalne kriterije.

Sodniške ekipe so sestavljene iz profesionalnih kuharjev, ocenjevalcev hrane, vodij restavracij in drugih pomembnih ljudi iz svetovne kulinarike.

Osvojiti je možno 1 , 2  ali 3 . Nagrade je letos osvojilo le cca. 30% izdelkov od 12.777 poslanih. Napoj je osvojil 3 nagrade -⭐ , za 3 izdelke!

Za vas smo pripravili posebno AKCIJO – ⭐GREAT TASTE AWARD TRIO⭐ paket

⭐GREAT TASTE AWARD TRIO⭐

Welcome to Great Taste

Comments are closed.

sl_SISlovenian
de_DE_formalGerman sl_SISlovenian