Napoj na prireditvah – Mednarodni festival Čili in Čokolada, Maribor, Marec 2018
marec 29, 2018
Naši izdelki so dobili mednarodno nagrado – GREAT TASTE AWARD 2019
oktober 10, 2019

Prvi festival v letu 2019 in enako, kot lanski je bil tudi ta TOP!!! Mednarodni festival čili in čokolada #2 v Mariboru. Na tem festivalu je imel Napoj prav posebno vlogo, saj je že od začetka sodeloval kot pobudnik oz. soorganizator tega festivala. Letošnji je bil še boljši kot lani. Imeli smo boljše…no najboljše vreme – sončno, ogromno obiskovalcev, zadovoljne razstavljavce, ogromno čilija, čokolade, pekoče perutničke, flash mob, akapela pevce,… skratka, dogajalo je na polno!

Da smo pa vse to dosegli, smo pred festivalom in na festivalu ogromno delali na promociji, zato spodaj objavljamo nekaj povezav, kjer je bil festival “opazen”. 🙂

https://www.24ur.com/novice/slovenija/hitrostno-jedenje-cokolade-ter-tekmovanje-v-najboljsi-cili-omaki.html?fbclid=IwAR1I9e6BbM6w7pHmX7wqE4jGD_3r4-Q2bTJJna-7Rk_IHDZA0g_0_p6mx44

https://www.vecer.com/in-video-festival-cili-in-cokolada-v-mariboru-ste-za-cokolado-s-panceto-6680973

https://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174603444?fbclid=IwAR3ZSSzwVJmi84lDe8y3LP8gLBqQigHERMBWRovZJAgH4f_UlPDOx1PNXLw

Napoj je med drugim predstavil tudi nove izdelke. Bučno olje s čilijem (https://cilinapoj.si/izdelek/bucno-cili-olje/), pražena bučna semena s čilijem in soljo (https://cilinapoj.si/izdelek/bucna-semena/). Izredno smo veseli, da so vam naši novi izdelki bili všeč. Bučno olje s čilijem je res kvalitetno, polno – 100% in gosto. Deležni smo bili iskrenih pohval!

Mi smo se imeli super, hvala vsem obiskovalcem, hvala našim stalnim strankam, ki se vedno znova vračajo k nam in s katerimi rastemo, se razvijamo. Hvala ekipi, ki stoji za Napojem in ekipi za odlično izpeljan festival!

Se vidimo na Č#3 2020. 🙂 Lp, Žiga

Comments are closed.

sl_SISlovenian
de_DE_formalGerman sl_SISlovenian